Noah Bakken Hesla (i midten) forbedret persen sin på 200 meter med ett og et halv sekund på Brandbu lørdag.

Avsluttet sesongen på Gjøvik og Brandbu

Konkurransesesongen utendørs er blitt rundet av med stevner på Gjøvik stadion og Brandbu stadion den siste uka. Onsdag kveld satte ufyselige værforhold en demper på forholdene da fem av klubbens utøvere deltok i stevne på Gjøvik stadio, mens det lørdag var godt vær og gode forhold under avslutningsstevnet på Brandbu stadion.

På Brandbu deltok ni av klubbens utøvere. I tillegg stilte klubben som medarrangør av stevnet med dommere og funksjonærer til lengde, tresteg og høyde.

Det ble ikke notert noen personlige rekorder på Gjøvik onsdag kveld. Nærmerst var Noah Bakken Hesla (16) på 100 meter og i lengde, der han oppnådde resultatene 12,91 og 5,03 under kalde og regnvåte forhold.

Noah perset til gjengjeld stort på 200 meter på Brandbu stadion lørdag. Tiden 25,64 er en forbedring av tidligere bestenotering med 1,49 sekunder.

Perser på Brandbu ble det flere av til Mathias Bergum Lygre (13). I lengde forbedret har persen til 4,21 meter, som er en forbedring på tre cm. Mathias hadde også et hopp på 4,32 i litt for mye medbvind til at hoppet godkjennes som personlig rekord. Mathias perset også på 60 meter, der han for første gang løp under ni sekunder. 8,90 er en forbedring av pers med 23 hundredels sekund. I slegge 3 kg forbedret han persen med nesten fem meter til 21,38.

Martine Bergum Lygre (7) perset i liten ball (16,36 meter), mens Linnea Glomsaas-Eide (10) perset på 60 meter (13,12) og i høyde (0,60).

Se flere bilder på Instagram.

Her er resultatene fra Gjøvik.

Her er resultatene fra Brandbu