Er du glad i å løpe og liker å delta i mosjonsløp? Da er det flere gode grunner til at du bør være medlem i en friidrettsklubb. Da kan du blant annet løse helårslisens framfor å betale engangslisenser per løp. Et medlemskap i Søndre Land IL Friidrett for 2024 koster 100 kroner.

NB – VIKTIG! Kontingent og treningsavgifter for eksisterende medlemmer faktureres fra klubben. Nye medlemmer kan enten melde seg inn her, eller sende en e-post til klubbens medlemsansvarlig på s-mosh@online.no, evnt. sms til 90824969 slik at vi kan sende deg en digital invitasjon om klubbmedlemskap. Godkjent medlemsskap krever at kontingenten er betalt.

Et medlemskap i Søndre Land IL Friidrett gir deg som mosjonsløper flere fordeler:

  • Du kan tegne Norsk Friidretts helårslisens, og slipper da å betale engangslisens for hvert løp du deltar i. Helårslisens er kun tilgjengelig for medlemmer i friidrettsklubber. Helårslisens for 2024 betales online her. Med helårslisens har du forsikringsdekning for skader i tilknytning til både trening og konkurranser – også belastningsskader som kan oppstå over tid. Engangslisens gir forsikringsdekning kun i forbindelse med deltakelsen i det aktuelle arrangementet.
  • Du får lavere startkontingent i Land Løpskarusell. Medlemmer i arrangørklubbene betaler 10 kroner mindre i startkontingent i hvert av de 11 karuselløpene enn ikke-medlemmer.
  • Gratis deltakelse i Søndre Land IL Friidretts egne banestevner innendørs og utendørs.
  • 20 prosent medlemsrabatt hos MX Sport Hov på Randsfjord Handel. Rabatten gjelder på klubbtøy og annen relevant bekledning, utstyr og joggesko for trening og konkurranse.
  • Klubbavtale med Gjøvik Idrettsmedisinske Team(GIT), der medlemmer i SLIL Friidrett er sikret rask konsultasjon og behandling til rabatterte priser ved skader og andre idrettsmedisinske behov.
  • Du kan representereSøndre Land IL Friidrett når du deltar i løp. Det er ikke tillatt å representere en klubb en ikke har gyldig medlemskap i.

Ytterligere informasjon om medlemskap i klubben, friidrettslisens, klubbens arrangementer og klubbavtaler finner du på vår hjemmeside https://friidrett.slil.no

Løpssesongen i Land starter til våren

Løpssesongen i Land åpner den med terrengløp på Lyngstrand i begynnelsen av mai. Dette er det første av i alt 11 løp i Land Løpskarusell. Utover sommeren arrangeres også andre mosjonsløp i Land, som motbakkeløpet Fra fjord til Helvete i Hov og Dokkarunden i Nordre Land.

Se den nasjonale terminlista for mosjonsløp her:  https://mosjon.friidrett.no/terminliste

De siste årene har det vært et titalls deltakere i mosjonsløp, deriblant Fjellmaraton på Beitostølen, som har meldt seg på som medlemmer i Søndre Land IL Friidrett uten noen gang å ha vært medlem i klubben. Det er ikke lov å melde seg på som løper for en klubb man ikke er medlem i, og klubben vil ta direkte kontakt med tilbud om medlemskap til dem vi ser melder seg på i løp i klubbens navn uten å være medlemmer i klubben.

Les om SLIL Friidretts løpegruppe-tilbud her

Selvstendig særidrettslag

Søndre Land IL Friidrett er et selvstendig idrettslag (allianseidrettslag). Vi inngår i en idrettslagsallianse– Søndre Land IL Allianse – sammen med fire andre selvstendige allianseidrettslag (SLIL Ski, SLIL Håndball, SLIL Fotball Yngres og SLIL Fotball Senior).

For å kunne representere ett eller flere av disse lagene må en være direkte medlem i hvert av dem. En er altså ikke medlem i SLIL Friidrett selv om en er medlem i SLIL Fotball eller noen av de andre lagene. For å bli registrert som medlem i SLIL Friidrett må du derfor betale kontingent til dette laget. Det samme gjelder for hvert av de andre lagene.

SLIL Allianse kan også kreve at medlemmer i lagene betaler medlemskontingent til alliansen. Siden 2018 har det ikke vært kontingent i SLIL Allianse.