Klikk på grasrotannonsen for å gi din grasrotandel til SLIL Friidrett.

Klikk på grasrotannonsen for å gi din grasrotandel til SLIL Friidrett.

Støtt Søndre Land IL Friidrett når du tipper – gi oss din grasrotandel

Søndre Land IL Friidrett er registrert som en av mottakerne av grasrotandelen fra Norsk Tipping. Det er du som tipper som bestemmer hvor mye av tippeomsetningen som skal gå til vår aktivitet. Det koster ikke deg som tipper noe som helst ekstra å delta.

Gi beskjed om at du vil støtte Søndre Land IL Friidrett med din andel neste gang du leverer tippe-, lotto- eller joker-kupong. Gruppas organisasjonsnummer er 993 793 442. Tipper du for eksempel for 100 kroner, vil Norsk Tipping gi 7 kroner av innsatsen din til Søndre Land IL Friidrett.

Du kan også klikke på bannerannonsen på toppen av denne siden for å registrere deg som grasrottgiver til SLIL Friidrett på Norsk Tippings hjemmesider.

Det koster deg ingen ting ekstra å bli grasrotgiver. Registrering innebærer kun at sju prosent av det du tipper for går tilbake til Søndre Land IL Friidrett.

På denne måten kan du altså gi oss en verdifull gave uten at det kosten deg noen ting ekstra.

Søndre Land IL Friidrett

Organisasjonsnummer: 993 793 442

Støtt Søndre Land Friidrett når du leverer spill hos Norsk Tipping

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte – din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i Søndre Land IL Friidrett.

Tenk deg at du kan spille favorittspillene dine – Lotto, Tipping og Joker for eksempel – og samtidig gi noe mer til det laget eller den foreningen du selv ønsker å støtte. Dette er nå mulig fra 1. mars via Grasrotandelen. Ved spill hos Norsk Tipping vil 7 % av innsatsen gå direkte til ditt lag eller forening (gjelder ikke Extra og Flax). Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din – du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Du trenger Norsk Tipping Spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen. Spillerkort får du kjøpt hos kommisjonær, eller du kan bestille det på norsk-tipping.no.

Du kan bli grasrotgiver på én av følgende måter:

1. Hos Kommisjonær: Ta med deg organisasjonsnummeret og ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer.
2. SMS: Send GRASROTANDELEN 993793442 til 2020 (tjenesten er gratis).
3. Internett: grasrotandelen.no eller norsk-tipping.no/grasrotandelen
4. Norsk Tipping Mobilspill.

Mer informasjon finnes på www.grasrotandelen.no. Her vil du også kunne følge med på hvor mye Grasrotandelene genererer for de enkelte Grasrotmottakerne.

Takk for at du støtter oss via Grasrotandelen!