Personvernerklæring (GDPR)

Søndre Land IL Friidrett – organisasjonsnummer 993 793 442 – benytter norsk idretts felles ID-løsninger Klubbadmin og Sportsadmin til føring av medlemsregister og funksjoner i klubben. Denne databasen administreres av Norges Idrettsforbund (NIF) på vegne av hele norsk idrett. Les NIFs personvernerklæring her.

På Søndre Land IL Friidretts hjemmeside – friidrett.slil.no – har vi ingen funksjoner der besøkende på nettsiden kan logge inn, delta i diskusjonsforum, bestille nyhetsbrev eller på annen måte legge igjen personlig informasjon.

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.

Du finner kontaktopplysninger for Søndre land IL Friidrett her