Nå er det stas med Land Løpskarusell

Den gode deltakelsen i årets Land Løpskarusell fortsatte også i sesongens 4. løp, som ble avviklet på Lands Museum onsdag 25. mai. Denne gangen stilte 44 løpere til start, som er det tredje av årets løp med mer enn 40 løpere til start. For andre gang i årets karusell var Olav Bergan Stuedal (16) beste løper totalt.

Etter å ha vært nede i en bølgedal, har Land Løpskarusell svingt seg opp igjen med jevn økning i deltakelsen de siste tre årene. At det nå nærmer seg 50 løpere på løpene både i Søndre Land og Nordre Land er selvsagt stas for både deltakere og arrangører. Så langt er 4 av totalt 11 løp i årets sesong avviklet.

Resultater Lands Museum 25.05.2016

Neste løp i karusellen er baneløp på tartandekket i Søndre Land Idrettspark lørdag 4. juni. Dette løpet er kombinert med Friidrettens Dag i Søndre Land.

Friidrettens Dag har start kl. 12.00, mens karuselløpene starter kl. 13.00. Det er påmelding fra kl. 11.00. Vi oppfordrer alle karuselløpere til å ta med seg hele familien på friidrettsmoro i Søndre Land Idrettspark denne dagen.

Les mer om Friidrettens Dag HER

Les mer om Land Løpskarusell 2016 HER

Nyt flotte bilder fra løpet på Lands Museum: (Foto: Bjørn Stuedal)