Gratis aktivitetsuker for barn og ungdom – påmelding nå

PS: Det er nå fullt i uke 33, men fortsatt ledige plasser i uke 32.

Sammen med Gjensidigestiftelsen gjentar vi suksessen fra de fire foregående årene, og arrangerer også denne sommeren to gratis aktivitetsuker for barn og ungdom. Aktivitetene foregår i uke 32 (5.-9. august) og uke 33 (12.-16. august), og med base i Søndre Land Idrettspark.

Søndre Land IL Friidrett har etter søknad mottatt støtte fra Gjensidigestiftelsen til gjennomføring av aktivitetsukene, som er et gratis tilbud til deltakerne. Aktivitetsukene er åpne for alle barn og unge i alderen 7 (f. 2017) til 16 år (f. 2008). Barn født i 2018 kan få tilbud dersom det er ledige plasser (stå på venteliste).

Gjensidigestiftelsen støtter aktivitetsukene for femte året på rad gjennom en støtteordning til å skape inkluderende møteplasser for barn og ungdom i sommerferien.

Det er nå åpent for påmelding via skjemaet nederst i denne artikkelen. Vi kan ha inntil 20 deltakere hver av ukene. Dersom dette antallet overstiges vil det være først til mølla som gjelder.

Base for aktivitetene vil være i Søndre Land Idrettspark med daglig oppmøte klokka 10.00 og avslutning klokka 15.00. Hovedledere for aktivitetene vil i år som i fjor være to av Søndre Land IL Friidretts aktive ungdomsutøvere; Nikolai Stavik Moshagen (19) og Nissi Kongolo (18). De er friidrettsutøvere med nasjonale ungdoms- og juniormedaljer i beltet, og som har gode og inkluderende lederferdigheter.

Aktivitetsukene vil by på lek og moro, fysisk aktivitet, utflukter i nærområdet, spill uten skjerm, fruktservering, grilling og sosialt samvær. De overordnede stikkordene for aktivitetsukene er inkludering, mestring, lek og moro, gode minner og venner.

Dersom du har spørsmål om aktiviteten kan sportslig leder i Søndre Land IL Friidrett, Sæmund Moshagen, kontaktes på e-post s-mosh@online.no eller telefon 90824969.

Se bilder og reportasjer fra tidligere aktivitetsuker her.

Påmelding til sommeraktivitetsuker 2024