Hedda Elida (12) har full pott i Landkarusellen tre år på rad

Hedda Elida Johansen (12) fra Søndre Land IL Friidrett har stått for en prestasjon det virkelig står respekt av. Hun har deltatt i samtlige løp i Land Løpskarusell tre år på rad. Da Land Løpskarusell 2019 ble avsluttet på Lands Museum på Dokka onsdag kveld, vanket det et helt spesielt hedersdiplom til Hedda Elida for den brgden.

Prestasjonen innebærer at 12-åringen fra Fall har deltatt i 34 strake karuselløp på rad, jevnt fordelt mellom Søndre Land og Nordre Land. Hun har trosset vær og vind, forkjølelse og vonde bein for ikke å gå glipp av et eneste løp. Da hun skulle på leirskole, og det kolliderte med et løp i karusellen, fikk hun anledning til å løpe den aktuelle distansen en ettermiddag før hun skulle på tur med klassen sin på Fryal skole.

Hedda Elida har hatt godt følge på løpene av Ingeborg Lysen Bekkelien (12) denne sesongen. Ingeborg har i år deltatt i alle løpene for første gang, og fikk eget diplom for det på museumstomta onsdag kveld.

I Land Løpskarusell premieres alle barn til og med 12 år for tre eller flere deltakelser gjennom sesongen. For 13 år og eldre må en opp i fem deltakelser for å oppnå premie. Det har vært 12 løp i årets Land Løpskarusell. Oversikt over alle premierte finner du på karusellens facebookside.

Les mer om Land Løpskarusell her.