Nytt år – tid for friidrettslisens 2016

Vi er inne i et nytt år. Det betyr også at det er tid for å løse friidrettslisens for 2016. Lisensordningen gjelder alle utøvere fra 13 til 80 år, og inneholder en forsikring for all aktivitet i trening og konkurranse – på og utenfor bane. Alle som skal delta i konkurranse på bane, såvel innendørs som utendørs, er pliktig å løse herlårslisens for å kunne delta.

For barn til og med 12 år er det NIFs barneidrettsforsikring som gjelder. Den er alle omfattet av så fort de er med på aktivitet organisert av klubb tilsluttet NIF.

Fra det året en fyller 13 år må det løses lisens for å være dekket av forsikring i forbindelse med trening og konkurranser. For utøvere på bane er det krav om å løse lisens før deltakelse i konkurranse. Utøvere i løp utenfor bane, slik som Landkarusellen, kan løse engangslisens for arrangementet eller helårslisens som dekker alle arrangementer både på og utenfor bane.

Søndre Land IL Friidrett har medisinsk samarbeidsavtale med Gjøvik Idrettsmedisinske Team (GIT). Alle klubbens medlemer er omfattet av denne avtalen. GIT er godkjent som skadebehandler under lisensordningen. Les mer om samarbeidsavtaler her.

Du kan lese mer om friidrettslisensen og betale den online her: Friidrettslisensen 2016