Jens Kristian Lunde (13) var raskeste løper på 2960 meter på banedekket i Søndre Land Idrettspark.

Resultater fra Land Løpskarusell 15. mai

Sesongens 4. av 12 løp i Land Løpskarusell gikk av stabelen i Søndre Land Idrettspark lørdag 15. mai. 18 løpere stilte til start.

Aksel Stavik Moshagen (13) mot mål på kortdistansen under lørdagens karuselløp.

Størst var deltakelsen blant de yngre løperne, der mange løp en runde (370 meter) på banedekket i idrettsparken. Fem løpere løp to runder (740 meter), mens tre løpere løp full distanse (8 runder) 2960 meter).

Som i karuselløpet i Hov sentrum torsdag, var det nordrelandingen jens Kristian Lunde som var løpets hvasseste. 13-åringen førte løpet fra start til mål, og fikk tiden 10.32,2. Deretter fulgte veteranløperne Roger Vestrum og Egil Jacobsen, begge Søndre Land IL Friidrett, med henholdsvis 10.56,3 og 12.18,3.