Nikolai Stavik Moshagen vant i helgen bronse i juniorklassen under NM i mangekamp, der det også stilte tre engelske landslagsutøvere.

Solid sjukamp ga NM-bronse til Nikolai

Medaljevinnerne i juniorklassen under helgens NM i mangekamp i Bærum Idrettspark.

Nikolai Stavik Moshagen (19) gjennomførte i helgen sin beste mangekampkonkurranse innendørs, og vant NM-bronse i klassen for menn junior (MU20). Han oppnådde 4491 poeng i sjukampen, som er personlig rekord.

Det var stor deltakelse i mesterskapet, som samlet ti startende utøvere i menn U20 i Bærum Idrettspark.. Foruten sju deltakere i NM-konkurransen, stilte det engelske juniorlandslaget i mangekamp til start med tre utøvere.

Nikolai gikk ut av første dag som toer i NM-konkurransen, en plassering han holdt til og med femte øvelse. Han presterte som følger i de sju øvelsene.

60 meter: 7,48, en forbedring av personlig rekord med fire hundredels sekund. Femteplass i NM og åttende totalt i øvelsen.

Lengde: 6,10, ny innendørspers, 12 cm bak pers utendørs.Treer i NM og sekser totalt i konkurransen.

Kule 6 kg: 12,48, en forbedrig av pers med 83 cm. Toer i NM og treer totalt.

Høyde: 1,88, ny innendørs pers, fem cm bak pers utendørs. Ener i NM-konkurransen og toer totalt.

60 meter hekk: 9,17, ett tidels sekund bak persen fra forrige helg – tre tidels sekund raskere enn innendørs i fjor. Sjuer i NM-konkurransen og sjuer totalt.

Stav: 3,75 meter, ti cm under pers fra tidligere i vinter. Treer i NM-konkurransen og femmer totalt.

1000 meter: 3.09,51, åtte sekunder forbedrig av personlig rekord. Treer i NM og sekser totalt.