Tre SLIL-utøvere uttatt til Lerøy-Lekene

Denne helgen arrangeres Lerøy-Lekene, som regnes som er ufoffisielt nasjonalt mesterskap for 13- og 14-åringer. Tre SLIL-utøvere er uttatt  til Innlandets kretslag, som skal måle krefter med veslandskretsene på Byrkjelo stadion lørdag og søndag.

Mathias Bergum Lygre (13), Kasper Olsby Hoff (13) og Edel Agnete Glomsås-Eide (14) er alle uttatt. Dessverre har Edel-Agnete måttet melde sykdomsforfall tett på avreise.

Kasper skal delta i øvelsene 60 meter, 200 meter, 60 meter hekk, lengde og høyde, mens Mathias skal i ilden på 60 meter, 200 meter hekk, lengde, diskos og slegge.

Foruten å være individuelle konkurranser i de ulike øvelsene, er Lerøy-Lekene også en lagkonkurranse der de ulike kretsene samler poeng i alle øvelser. Det er også en poeng ved Lerøy-Lekene at en deltar i uvante øvelser i tillegg til favorittøvelsene sine.

Friidrettskretsen har hatt ulike Lerøy-aktiviteter for 13- og 14-åringer flere ganger gjennom våren og sommeren for å bygge lagfølelsen før helgens tur til Byrkjelo. Det har vært Lerøy-samlinger både på Lillehammer, i Moelv og Gjøvik, alle over to dager og med felles innkvartering.

I helgen kjører inlendingene samlet i buss til Byrkjelo, og har felles innkvartering med de andre kretsene på skole rett ved siden av friidrettsstadion i Byrkjelo

Se startlister/resultater her.

Les mer om Lerøy-Lekene her