2022-sesongen oppsummert med premieutdeling

2022 går mot slutten, og lørdag 3. desember ble årets friidrettssesong oppsummert med premieutdeling for stor treningsiver og gode presasjoner.

Cirka 40 barn og ungdom har deltatt på klubbens organiserte treningsaktiviteter i år. Lørdag vanket det premier for treningsinnsatsen både på friidrettslek for barn og ungdomstreningene. Kolliderende arrangementer og sykdomsforfall gjorde at omkring en tredel av dem som skulle premieres hadde mulighet til å være med på sesongavslutningen.

Foruten premiering for treningsdeltakelse, ble det delt ut premier fra Brandbu IF for årets stevner i Mohagen Bil Cup. 12 av våre utøvere ble premiert for et tilstrekkelig antall deltakelser der.

Ungdomsutøverne våre, noen av dem er også på vei inn i senioralder, fortsetter å hevde seg i nasjonale mesterskap. Totalt har de vunnet 17 medaljer i Norske Mesterskap i år, ungdom, junior og senior.

Det er også blitt en norgesmester fra Søndre Land, da Nissi Kongolo vant gull i ungdoms-NM i lengde både innendørs og utendørs. Og så har vi fått en landslagsutøver. Det skjedde da Nikolai Stavik Moshagen ble tatt ut til å representere Norge i nordisk mesterskap i mangekamp U18 i Finland.

Det ble delt ut to plaketter for prestasjoner til 1000 poeng eller mer, samt klubbrekordpokal for tre nye klubbrekorder for senior i 2022.

Det ble også foretatt trekning i klubbens basar. Vi kommer tilbake med trekningslista i en egen artikkel.

Her kan du se 2022 oppsummert med bilder og video.

1000 Tyrvingpoeng

G16 lengde u/tilløp: Nissi Kongolo: 3,04 (1030p)

G16 høyde u/tilløp Nissi Kongolo: 1,50 (1000p)

Klubbrekorder

Menn senior:

100 meter: Josue Kongolo, 10,96

200 meter: Josue Kongolo, 23,03

Kule: Caleb Kongolo, 12,97