Ådne Skogsbakken gikk helt til topp på den 73 kilometer lange Oslotrippelen under lørdagens Oslo Maraton. FOTO: Ragnar Skogsbakken

Rått av Ådne – vant Oslotrippelen (73 km)

Ådne Skogsbakken (26) leverte lørdag en prestasjon det står stor respekt av under Oslo Maraton. Der stilte han til start på Oslotrippelen, som vil si å løpe maraton, halvmaraton og ti kilometer i rask rekkefølge på en og samme dag. Ådne gikk helt til topps på den 73 kilometer lange distansen.

Ådne, som tidligere i uka slet med et liten forkjølelse, ville prøve noe annet i år, etter å ha løpt maraton i Oslos gater i fjor. Oslotrippelen handler altså om å løpe halvmaraton etter gjennomført maraton, og så til sist ti kilometer etter å ha gjennomført både hel- og halvmaraton.

Ådne ikke bare gjennomførte i flott stil, han ble best av alle som gjennomførte det 73 kilometer lange løpet med tiden 4.50,30.

Maratondistansen på drøye 42 kilometer gjennomførte han på tiden 2.43,07. Deretter løp han halve distansen på 1.25,37, før han avsluttet med et milløp på 41,46 minutter i Oslos gater.

Vi bøyer oss i asfalter og gratulerer med en imponerende prestasjon.

Resultater på Oslo Maratons hjemmeside her.