Trening innendørs fra tirsdag 22. oktober

Tirsdag 22. oktober kl. 19.00 er det oppstart av en ny sesong med friidrettstrening innendørs i Søndre Land-Hallen. Tirsdagstreningene pågår fra kl. 19.00 til 21.00 og er for aldersgruppen født 2014 og tidligere (11 år i 2025 og eldre).

Både etablerte og nye deltakere ønskes velkommen.

Høsten er et fint tidspunkt for nye utøvere å starte opp med friidrettstrening. Da får en med seg de første månedene med allsidig basistrening før en går over i mer øvelsesspesifikk trening på nyåret.

I Søndre Land IL Friidrett vektlegger vi allsidighet innenfor både løp, hopp, kast og bevegelighet. Hovedfokus på treningene er mestringsopplevelser ut fra individuelt utgangspunkt, og felles aktivitet i et inkluderende miljø på tvers av kjønn og alder.

Lørdagstreningene for konkurranseutøvere (11 år og eldre) starter lørdag 26. oktober kl. 12.00-14.00. Klubbens eldste konkurranseutøvere har tilbud om ytterligere trening gjennom avtaler mellom den enkelte og trener(e).

Klubbens treningstilbud til de yngste, Friidrettslek, har nå opphold fram til neste års aktivitet starter opp til våren.

Ved spørsmål om treningstilbudet kontakt sportslig leder Sæmund Moshagen på e-post s-mosh@online.no eller telefon 90824969.

Les mer om treningstilbudet her

Les om kontingent og treningsavgifter i SLIL Friidrett her.