Aktivitetsuke 2 godt i gang

Mandag rykket en ny gjeng inn i Søndre Land Idrettspark for å delta på den andre av to gratis aktivitetsuker for barn og ungdom i regi av Søndre Land IL Friidrett i samarbeid med Gjensidigestiftelsen.

Mens snaut 20 barn deltok den første uka, er det vel 20 deltakere denne uka. De ivaretas av noen av klubbens ungdomsutøvere, som har ledelse av aktivitetsukene som sommerjobb. Hovedledere under begge aktivitetsukene er Nikolai Stavik Moshagen og Nissi Kongolo.

Takket være en gave fra Gjensidigestiftelsen kan klubben for fjerde året på rad tilby aktivitetsuker som et gratis tilbud til deltakerne de to siste ukene i skolenes sommerferie. I sentrum for aktivitetene står lek og moro, fysisk aktivitet, stillelek, sosialt fellesskap på tvers av alder i en inkluderende og trygg ramme. Vil en ta en pust i bakken, sitte og lese i en bok, eller spille et brettspill, er det en del av det disse aktivitetsukene handler om, like mye som fysak.

Kiwi Hov sponser gratis frukt til deltakerne hver dag begge ukene. Tirsdag er det meldt mye regn. Da er aktiviteten flyttet til Søndre Land-hallen. Resten av uka satser vi på uteaktiviteter i idrettsparken.