Deltar på samlinger denne helgen

Fire utøvere fra Søndre land IL Friidrett deltar kommende helg på samlinger i Rudhallen i Bærum. Anja Ødegård (15), Caleb Kongolo (15) og Christoffer Tvinnereim (16) deltar alle på felles kretssamling for tre kretser lørdag. Telma Eid (17) deltar på samling for rekrutteringslandslaget i mangekamp og hopp samme sted lørdag og søndag.

Kretssamlingen er for utøvere i alderen 15 år og eldre som holder UM-nivå eller høyere. Søndre Land-kvartetten som deltar på helgens samlingen er den samme som også var kvalifisert og deltok i årets Ungdomsmesterskap (UM) på Lillestrøm i september. Alle fire har trent godt gjennom hele høsten, og er i god rute med forberedelsene til 2016-sesongen.

Kretslagssamlingen omfatter kretsene Oppland, Akershus og Hedmark. Hele 117 ungdommer deltar på denne samlingen lørdag. Anja og Caleb skal begge trene sprint under samlingen, mens Christoffer skal trene høyde. I tillegg til treningen er det lagt opp til sosialt samvær med pizza og foredrag om «Sunn jenteidrett».

Du kan lese mer om kretssamlingen her.

Telma Eid er av Norges Friidrettsforbund tatt ut på rekrutteringslandslaget 2016 i mangekamp, slik hun også var i 2015. Helgens samling er den første for rekrutteringslandslaget inn mot kommende sesong.

Du kan lese om NFIFs uttak av rekrutteringslandslag for 2016 her.