Den andre aktivitetsuka er godt igang

Den andre av sommerens to aktivitetsuker i regi av Søndre Land IL Friidrett er godt igang i Søndre Land Idrettspark. Aktivitetsukene er et gratis tilbud til barn og ungdom i alderen 7 til 15 år, og er kommet i stand takket være økonomisk støtte fra Gjensidigestiftelsen.

Mandag rykket den andre gruppa med deltakere inn hos lederne for aktivitetsukene, friidrettsbrødrene Josue (18) og Caleb (20) Kongolo. Denne uken er fulltegnet med 20 påmeldte deltakere.

Mandag var det ulike lekbetonte og fysiske aktiviteter i idrettsparken hele dagen. Tirsdag la gruppa på tur til Løkjehaugen i Lausgarda, hvor det under veis ble et møte med mange spennende dyr hjemme hos en av deltakerne.

Det er meldt fint vær hele uka. Ytterligere varierte, lekbetonte aktiviteter står på programmet i idrettsparken. Blant annet fysak med rokkeringer, som deltakerne får beholde som gave og minne fra aktivitetsuka. En dag med grilling og muligheter for å bade er også planlagt på tampen av uka.

Leken og det sosiale står i fremste rekke under aktivitetsukene. Aktiviteten er kommet i stand etter ønske fra klubben og Gjensidigestiftelsen om å skape en inkluderende møteplass for barn og ungdom i Søndre Land i denne for mange litt annerledes sommerferien.

Kiwi Hov sponser aktivitetsukene med frukt alle dager både denne og i neste uke. Setton Gård sponser grillmat på grilldagen begge ukene.

ALLE FOTOS: Caleb Kongolo/Gravitation Studio