En løper klarte «smultring» i Kråkvika

I nulløp er det ikke mulig å prestere bedre enn «smultring». Det vil si å løpe to runder i en løype med helt identiske rundetider.

Dette var hva ti år gamle Sigurd Thomle fra Nordre Land presterte på to ganger 1500 meter da Land Løpskarusell arrangerte nulløp i Kråkvika ved Hov onsdag kveld 1. juli. Hans bror, 11 år gamle Henrik Thomle fulgte like etter med en tidsdifferanse på 4 sekunder.

På den korte rudløypa, to ganger 800 meter, var Søndre Land IL Friidretts Aksel Stavik Moshagen (12) nærmest smultringen med en tidsdifferanse på sju sekunder.

Nulløpsgenaral Odd Hølen sto som alltid for et velorganisert arrangement. Han har årelang erfaring med å arrangere nulløp med 100-200 deltakere i Ringerikskarusellen. Onsdag stilte seks landinger til start i nulløpet i Land Løpskarusell.

Egil Jacobsen stempler inn hos Odd Hølen.

Dette var årets første karuselløp i Søndre Land, etter at tre terminfestede løp på våren ble utsatt eller avlyst som følge av koronasituasjonen.

Det var usikre værforhold onsdag kveld, noe som kan ha påvirket deltakelsen. For sikkerhets skyld var det opphold i Kråkvika før start og etter løpet. Under løpet regnet det godt.

De to neste onsdagene står det terrengløp i Søndre Land på programmet i Land Løpskarusell. Onsdag 8. juli på Lyngstrand og onsdag 15. juli i Bergegarda.

Les mer om løpene og hvordan du melder deg på her.

Her er resultatene fra onsdagens løp: Resultater Kråkvika 1. juli 2020