Spurtoppgjør

Det var en strålende dag for friidrett da Søndre Land IL Friidrett arrangerte den årlige Friidrettens Dag i Søndre Land Idrettspark lørdag 4. juni. I varmt vær og sol fra skyfri himmel var det også god deltakelse med  62 startende. Årets femte løp i Land Løpskarusell var lagt inn i arrangementet. Også det samlet god deltakelse.

Friidrettens Dag går uten tidsskjema og deltakerne kan prøve de øvelsene de vil, i den rekkefølgen de vil og med så mange forsøk de vil. Resultatene skrives på startnummeret. Aktivitetene i idrettsparken bestod av 60 meter, lengde, høyde, liten ball, kule og langt løp (1 runde på banen).

Etter gjennomført aktivitet vanket det medalje til alle. Foruten deltakerne, var det hyggelig å se mange foreldre, besteforeldre og andre som supportere på sidelinjen.

Det var hyggelig å se deltakere på Friidrettens Dag fra alle deler av Søndre Land. Også Gjøvik var representert blant deltakerne.

Nok en gang stilte dommere, foreldre og ungdomsutøvere i Søndre Land IL Friidrett opp som funksjonærer. Sammen sørget de for et godt arrangement og fine opplevelser for deltakerne i bygdas flotte friidrettsanlegg.

Se resultater fra Land Løpskarusell og flere bilder HER

    Fagmøbler dokka