Deltakerne og friidrettsinstruktørene på RagnsSells Idrettsskole 2019.

Full fart på RagnSells Idrettsskole

De to første dagene av grunnskolens høstferie har det vært full fart på RagnSells Idrettsskole i Søndre Land-Hallen. 25 barn i alderen 6 til 12 år har deltatt på idrettsskolen, som er blitt arrangert i samarbeid mellom Søndre Land IL Friidrett og Søndre Land IL Håndball for åttende året på rad.

En halvpart hver av dagene har bestått av henholdsvis håndball- og friidrettsrelatert aktivitet. På friidrettsaktiviteten har 12 av klubbens ungdomsutøvere vært med som populære instruktører under ledelse av klubbens hovedtrener.

Friidrettsdelen har bestått av varierte, lekbetonte øvelser innen løp, hopp og kast, bevegelighet, balanse, koordinasjon, spenst og styrke. Tirsdag var det «stevne» etter modell av Friidrettens dag med øvelsene det ble trent på mandag. Det vil si at deltakerne fikk startnumre på trøya der resultatene ble skrevet på startnumrene de kunne ta med seg hjem.

Søndre Land IL Friidrett takker Søndre Land IL Håndball for godt samarbeid om idrettsskolen for åttende året på rad. Takk også til RagnSells som hovedsponsor for idrettsskolen, Rema 1000 i Hov som bidro med frukt, Berthas for vaffelrøre og Arvid Nilsson-Gruppen og Totenbanken for deltakergaver til barna.