Nikolai vant 10-kamp sølv i G17 med solid forbedring av personlig rekord.

Fullførte til sølv i 10-kampen

På vei mot pers på 110 meter hekk.

Nikolai Stavik Moshagen fullførte sin tikamp under helgens NM/UM i mangekamp, og vant sølvmedalje i G17. Med resultatet 5481 poeng forbedret har personlig rekord med cirka 700 poeng.

Etter at det var helt jevnt mellom Nikolai og gullvinner Simen Teigstad etter lørdagens fem øvelser, hadde Teigstad flere sterke øvelser søndag og dro fra. Teigstad oppnådde samtidig et så godt resultat at han innfridde kravet for deltakelse i sommerens U18-EM i Jerusalem. Nikolai er etter helgens innsats blant kandidatene til å slå følge til Nordisk Mesterskap i midten av juni.

Etter en strålende første dag, der det ble ny pers i fire av fem øvelser og tangering av pers i den femte, ble det fem øvelser omtrent på personlig rekord-nivå søndag. Han perset på 110 meter hekk, som han løp for første gang på tiden 17,28. Så avsluttet han konkurransen med å forbedre persen på 1500 meter med ett tidels sekund til 5.10,16.

Tangering av persen i stavhopp.

I stav ble det tangering av pers 3,00 meter, mens det ble to cm bak pers i diskos med 29,59. I spyd ble det to og en halv meter bak pers med 40,87.

Brandbu IFs Maria Elvestuen, som er en del av treningsgruppa i Søndre Land gjennomførte sin 7-kamp til bronsemedalje i J15.

Her er alle resultatene fra helgens NM i mangekamp.

Se flere bilder på Instagram.

Slik gikk det lørdag.