Torsdag er det løpsfest i Hov sentrum

Kr. Himmelfartsdag torsdag 26. mai ønskes velkommen til løpsfest i Hov sentrum. Kl. 13.00 arrangeres den 53. Landstafetten for gutter og jenter, og kl. 14.00 er det mosjonsløp i Land Løpskarusell i stafettløypa.

Ti lag er påmeldt til stafetten, som er for gutter og jenter i alderen 11 til 16 år. Det stiller ti kluber i jenteklassen, og fire i gutteklassen. Det legges ut oppdatert informasjon om stafetten, med oversikt over deltakende klubber og lagoppstillinger, her på SLIL Friidretts hjemmeside onsdag kveld.

Til karuselløpet rett etterpå er det påmelding fram til like før start. Det ønskes likevel påmelding i god tid. Påmelding skjer ved å vippse startkontingenten (se oversikt her) til 90824969.

I stafetten løpes det åtte etapper. Løypa går i tre runder i gatene rundt rådhuset i Hov, der en kan følge så og si hele stafetten fra orkesterplass. Foruten start og mål, er det to vekslinger i Hovsbakken på baksiden av Søndre Land rådhus. Etappene varierer i lengde fra 130 til 520 meter. Løpet er åpent for alle, uavhengig av alder og ønsket løpstempo.

Karuselløpet har distanser på 400 meter, 750 meter og 2400 meter.

Søndre Land IL Friidretts samarbeidspartner Randsfjord Handel/MX Sport Hov har åpen butikk med gode tilbud under arrangementet.

Publikum er velkommen til å følge løperne både fra orkesterplass på rådhusets vestsida, og ute langs løypa. Det er åpen kisk i start- og målområdet ved rådhuset.

Les mer om Landstafetten 2022 her.

Les mer om Land Løpskarusell 2022 her.