God jul – med trening

Søndre Land IL Friidrett ønsker alle sine medlemmer, foresatte, samarbeidspartnere og friidrettsvenner en riktig god jul og et godt nytt år. Årets julekort (bildet nedenfor) er et bilde fra den siste tirsdagstreninga før jul, og et par høydepunkter fra sesongen 2017.

Mens tirsdagstreninga nå har tatt en liten juleferie, holder de eldre konkurranseutøverne treningene igang gjennom jula. Det ble trent sprint med piggsko i Søndre Land-Hallen lille julaften. Det er ny piggskoøkt fjerdedag jul, før årets siste fellestrening lille nyttårsaften. Noen har også egentrening på programmet i romjula. Fra tirsdag 2. januar er det igjen normalt treningsprogram.

I etterkant av treninga fjerdedag jul arrangeres et lite treningsstevne med øvelsen høyde uten tilløp i Søndre Land-Hallen. Stevnet starter kl. 14.00, og du finner ytterligere informasjon om det her.

Klubbens utøvere har trent godt gjennom hele høsten. Sesongens første innendørsstevne med deltakelse fra vår klubb er 13. januar i Nes Arena. Senere på vinteren følger KM innendørs i Stangehallen, NM senior og junior m/hopp uten tilløp i Rudhallen i Bærum, Ungdoms-NM i Steinkjer og Bamselekene i Stangehallen.

Oppdatert aktivitetsoversikt for 2018 finner du her.

God jul /Merry Xmas

Her er Søndre Land IL Friidretts julekort 2017.