Det var ikke noe å si på iveren og idrettsgleden selv om det regnet på Friidrettens Dag.

Imponerende frammøte i regnværet på Friidrettens Dag

«Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær» var mottoet til et imponerende antall barn, ungdom og voksne som møtte opp til den årlige Friidrettens Dag i Søndre Land Idrettspark lørdag 1. juni. Det regnet tett fra morgenen og utover formiddagen, men inn mot starttidspunktet klokka 12.00 kom deltakere og publikum i en jevn strøm til idrettsparken.

Det regnet tett til å begynne med under Friidrettens Dag. Imponerende frammøte med 40 deltakere under slike forhold.

Arrangementet hadde deltakelse fra både Gjøvik og Nordre Land, i tillegg til Søndre Land. 40 deltakere tok på seg startnummer og prøve ulike friidrettsøvelser uten tidsskjema eller annen stram regi. Her fikk en prøve så mange ganger en ville og i den rekkefølgen en ville. Resultatene ble skrevet rett på startnummeret. Sammen med et enda større antall tilskuere og mange dyktige funksjærer fra Søndre Land IL Friidrett var et hundretalls personer samlet på friidrettsbanen mens aktivitetene foregikk.

På programmet sto lengdehopp, kulestøt, kast med liten ball, høydehopp med list eller tråd og 60 meter. I tillegg var det innlagt løp i Land Løpskarusell med distanser fra 370 meter (1 runde) til 2960 meter (8 runder). Litt etter at aktivitetene startet avtok også regnet. Ly, og nystekte vafler og varmt drikke, var uansett å finne under telttak innimelom slagene.

Her kan du lese hvordan det gikk i løpet i Land Løpskarusell.