Karuselløp i Hov Kr. Himmelfartsdag

Land Løpskarusell inntar Hov sentrum Kr. Himmelfartsdag, torsdag 14. mai. Kl. 14.00 – rett etter Landstafetten – åpnes stafettløypa for løpere i alle aldere. Det er påmelding ved frammøte fra kl. 13.30. Det er distanser fra 400 til 2350 meter. Full distanse er tilsvarende alle etappene på Landstafetten, som har start kl. 13.00.

Det er utsikter til godt vær Kr. Himmelfartsdag. Det lover det beste for en fin løpsdag i flotte våromgivelser i Hov sentrum.

Første karusellheat vil være en kortrunde på 400 meter for barn. deretter blir det fellesstart for alle som vil løpe en, to eller tre runder i stafettløypa.

Start og mål er i Hovsbakken på baksida av rådhuset (mot vest). Alle rundene går ned Hovsbakken til avkjøringen mot Hovli. Der går løpstraseen inn på gang- og sykkelvei til høyre, videre mot undergangen ved Fv 34 og opp forbi legesenteret. 1. og 3. runde svinger opp ved hjørnet av rådhuset og forbi kinoplakatene. 2. runde svinger ikke av ved sørenden av rådhuset, men går bortom Hov kirke før den runder tilbake mot rådhusets vestside.

Startkontingenten er 20 kroner for barn og ungdom opp til og med 15 år. For 16 år og eldre er startkontingenten 50 kroner.

Løpere som er 16 år og eldre betaler i tillegg engangs karusellisens på 50 kroner, som da gjelder for alle 11 løpene i årets Land Løpskarusell. Løpere i alderen 13 til og med 15 år betaler 30 kroner i engangs karusellisens. Barn opp til og med 12 år skal ikke betale lisens. De er forsikret gjennom norsk idretts barneidrettsforsikring. Løpere med NFIFs helårslisens betaler ingen karusellisens.

På friidrett.slil.no kan du også lese om Landstafetten som går samme dag. Her finer du også informasjon omat MX Sport Randsfjord Handel har åpent i sin forretning fra kl. 11 til 15 på løpsdagen. I butikken er det klubbdag for medlemmer i Søndre Land IL Friidrett, og også gode karusell- og stafettilbud på bekledning og løpssko til alle interesserte.