Aksel Stavik Moshagen benyttet helgen til å pynte på sine personlige rekorder i tre øvelser og vinne to gull, en sølv og en bronse under Nittedalslekene.

NITTEDALSLEKENE SØNDAG: 5 nye perser og 4 medaljer

De fine prestasjonene lørdag fortsatte for Søndre Lands utøvere under andre dag av Nittedalslekene søndag. Åtte av klubbens utøvere har deltatt i stvenet, hvorav fire var i aksjon også søndag. Det ga fem nye personlige rekorder og fire pallplasseringer.

Aksel Stavik Moshagen i lengde.

Søndagens store rekordforbedrer var Aksel Stavik Moshagen i G12. Først forbedret han personlig rekord (PB) i liten ball 150g med nesten tre meter til 43,62 meter. Deretter hoppet han 3,95 meter i lengde, som er en forbedring av PB med 18 cm. Prestasjonene ble belønnet med gull i liten ball og sølv i lengde.

Mathias Bergum Lygre (10) har stevnedebutert denne helgen. Etter tre personlige rekorder lørdag, ble to nye satt søndag med 3,20 meter i lengde og 20,44 meter med liten ball 150g.

Nikolai Stavik Moshagen har vært skadeutsatt i høst, senest med en lyskestrekk fra første skoledag etter sommerferien. Han prøvde seg søndag i høyde i klassen for menn junior. Han tok fint 1,60 med klar margin i første forsøk, og ga seg deretter i konkurransen. Nikolai skal delta i Ungdoms-NM på Jessheim kommende helg.

Caleb Kongolo (20) satte ny PB og klubbrekord for menn senior på 200 meter med tiden 23,41, som ga sølv. Det kan du lese mer om i en egen artikkel her.

Totalt over to dager ga helgens stevne 11 personlige rekorder, tre gull, seks sølv og to bronse til klubbens utøvere. Les om lørdagens prestasjoner her.

Her er alle resultatene fra Nittedalslekene.