– Det har vært to gøyale aktivitetsuker, sier leder Josue Kongolo, her sammen med to av deltakerne på aktivitetsuke 2.

Takk for to gøyale aktivitetsuker

To gøyale aktivitetsuker i regi av Søndre Land IL Friidrett – med støtte fra Gjensidigestiftelsen – er ved veis ende.

Totalt 40 deltakere – 20 hver av ukene – har vært med på aktivitetene, som har vært gratis takket være en flott gave fra Gjensidigestiftelsen. Dette er andre året SLIL Friidrett arrangerer gratis aktivitetsuker i samarbeid med Gjensidigestiftelsen, og vi håper tilbudet kan videreføres også i kommende sommerferier.

Fra utflukten til utsiktspunktet Løkjehaugen i Lausgarda.

Også deltakerne i uke 2 har vært heldige med været. Det har vært frammøte i Søndre land Idrettspark alle dagene, mens aktivitetene gjennom dagen har foregått både der og med utflukter til Kråkvika ved Randsfjorden og utsiktspunktet Løkjehaugen hver sine dager.

Fredag ble det avsluttet med «Friidrettens Dag» i idrettsparken, der deltakerne kunne prøve ut ulike øvelser innenfor løp, hppp og kast.

Kiwi Hov har sponset frukt begge ukene. Setton Gård har sponset viltprodukter til grilldagen begge ukene.

Josue og Caleb Kongolo har i år som i fjor vært dyktige hovedledere for begge aktivitetsukene, mens Nikolai Stavik Moshagen har vært med som leder tre av dagene den andre uka. Takk til våre dyktige aktivitetsukeledere, og takk til alle spreke og blide deltakere for to supre aktivitetsuker.

FOTOS: Caleb Kongolo/Gravitation studio

Her er reportasje fra den første aktivitetsuka.