Takk for ei gøyal uke – velkommen til neste gjeng

Den første av Søndre Land IL Friidretts to gratis aktivitetsuker for barn og ungdom er vel gjennomført med 20 deltakere. Mandag rykker en ny gjeng med 20 deltakere inn til aktivitetsuke 2.

Med unntak av ei kort regnskur fredag, har den første aktivitetsuka vært velsignet med penvær. Torsdag ble eksempelvis brukt til bading og grilling i Kråkvika ved Randsfjorden nedenfor Hov.

Mandag og tirsdag foregikk aktivitetene i Søndre Land Idrettspark, der det har vært frammøte hver dag. Onsdag var det utflukt til utsiktspunktet Løkjehaugen i Lausgarda. Fredag ble ukas aktiviteter avsluttet med «Friidrettens Dag» i Søndre Land Idrettspark. Og selvfølgelig is til alle før punktum ble satt.

Tilbudet er gratis for deltakerne takket være en flott gave klubben har mottatt etter søknad til Gjensidigestiftelsen. Det er andre året klubben på denne måten kan arrangere gratis aktivitetsuker for barn og unge i grunnskolealder.

Kiwi Hov sponser aktivitetsukene med gratis frukt hver dag, mens Setton Gård sponser pølser og karbonader av viltkjøtt til grillingen.

Mandag kl. 10.00 ankommer 20 nye deltakere til en ny aktivitetsuke i idrettsparken. Mens vi takker den første ukens deltakere for moroa, ønsker vi den neste gruppa velkommen til tilsvarende opplegg kommende uke.

ALLE FOTOS: Caleb Kongolo/Gravitation Studio