Telma Eid vant høyde for kvinner senior under onsdagens sommerstevne på Bislett. Bildet er tatt da hun vant NM-gull i mangekamp på samme stadion tidligere i sommer.

Telma vant høyde på Bislett

Telma Eid (23) vant høyde og ble nummer to i lengde under onsdagens seniorstevne på Bislett stadion i Oslo. Nissi (15) og Caleb (21) Kongolo var like bak persene sine på 100 meter.

Det var tradisjonen tro god deltakelse og sterk konkurranse under det årlige Sommerstevnet for seniorer på Bislett. Telma stakk av med seieren etter en svært jevn konkurranse i høyde for kvinner senior. Tre utøvere ble stående med 1,65 som beste resultat. Telma var den eneste av de tre som tok høyden i første forsøk, og ble dermed vinner.

I lengde hoppet hun 5,30 meter, som ga andreplasas. Telma løp også 100 meter, der hun oppnådde tiden 12,91, som ga sjuende plass i konkurransens nest sterkeste heat på distansen.

Gracia Kongolo (24) hoppet 4,60 meter i lengde, som ga 7. plass i konkurransen.

Nissi Kongolo (15) var kun tre hudredels sekund bak personlig rekord da han for første gang løp mot seniorer på 100 meter. 12,04 ga 5. plass i heatet. Caleb Kongolo (21) sesongdebuterte med fine 11,69 på 100 meter, som ga 3. plass i hans heat.