Aktivitetsukene er fulltegnet – mandag starter moroa

Mandag 2. august starter den første av sommerens to gratis aktivitetsuker for barn og ungdom i regi av Søndre Land IL Friidrett. Tilbudet er kommet i stand som et resultat av at klubben etter søknad har mottatt 25.000 kroner i aktivitetsstøtte fra Gjensidigestiftelsen.

Det er andre året klubben arrangerer gratis aktivitetsuker med støtte fra Gjensidigestiftelsen. Også i fjor ble det gjennomført to aktivitetsuker med 20 deltakere hver av ukene.

Det er påmeldt 20 deltakere hver av ukene i år også. Det er ikke like strengt på gruppestørrelse i år som i fjor. Dersom det skulle være flere som ønsker å delta, men som ikke har meldt seg på, er vi åpne for noen deltakere til. I så fall fylles ut påmeldingsskjema her.

Den andre aktivitetsuka pågår påfølgende uke, fra mandag 9. til fredag 13. august. Josue (19) og Caleb (21) Kongolo er i år som i fjor ledere for begge aktivitetsukene. Den andre aktivitetsuka skal de også ha med seg Nikolai Stavik Moshagen (16) som leder noen av dagene,.

Alle dager er det frammøte i nordenden av Søndre Land Idrettspark kl. 10.00. Aktivitetene avsluttes samme sted hver dag kl. 15.00. En del av aktivitetene vil foregå i idrettsparken, men det er også planlagt utflukter i nærområdet – både opp i høyden i Lausgarda og nedover til Randsfjorden.

En spesiell takk til Gjensidigestiftelsen som gjør aktivitetsukene mulig å gjennomføre uten at det koster noe å delta. Takk også til Kiwi Hov som sponser aktivitetsukene med gratis frukt alle dager.