Tid for medlemskontingent

Aktivitetene utendørs både på og utenfor bare begynner å røre på seg. Da er det også tid for å minne om betaling av medlemskontingent til Søndre Land IL Friidrett for 2021.

For klubbens aktive er det obligatorisk å betale medlemskontingent. SLIL Friidrett har også et hyggelig antall mosjonister og støttemedlemmer på medlemslista. Medlemskontingenten er 100 kroner per kalenderår.

Som medlem i klubben oppnår du foruten å støtte SLIL Friidrett også tilgang til klubbavtaler, redusert startkontingent i Land Løpskarusell, dekket startkontingent på banestevner i klubbens egen regi og tilgang til å kjøpe helårslisens.

For aktive utøvere på bane er lisensen obligatorisk fra det året en fyller 13 år. For deltakere i løp utenfor bane er helårslisens et godt alternativ til å betale engangslisenser for hvert løp. Da har en også forsikringsdekningen på trening.

Les mer om kontingent og treningsavgift, og hvordan du betaler kontingenten, i Søndre Land IL Friidrett her. Eksisterende medlemmer får også betalingsinformasjon tilsendt på epost.

Les om kontingent for mosjonsløpere her.