Innlandet Friidrettskrets har treningsleir på Tenerife i januar 2023.

Tilbud om kretstrening og leire 2022 og 2023

Innlandet Friidrettskrets tilbyr flere øvelsesrelaterte treningsprosjekter utover vinteren og våren. Og allerede nå er det påmelding til kretsens årlige treningsleir på Tenerife i januar 2023.

Norsk Friidretts Ungdomsutvalg tilbyr igjen somerleir for ungdom. Påmeldigen er åpen nå.

Kretsens treningsprosjekter omfatter øvelsene spyd, hekk, distanse og hoppøvelser med tilbud om trening jevnt over en gang annenhver uke. Du finner informasjon om de ulike kretstreningsprosjektene her. Det koster ingenting å delta på kretsens treningsprosjekter, men en er ansvarlig for sin egen transport til og fra samlingene.

Allerede 25. januar er det påmeldingsfrist til kretsens treningsleir i januar 2023. Her må en være minst 16 år og ha innfridd krav for deltakelse i junior-NM for å delta. Både krets og klubb yter støtte til de som er kvalifisert og deltar på kretstreningsleiren. I tillegg kommer egenandel. Påmelding skjer via klubb innen 25. januar. Les mer her.

Norsk Friidretts sommerleir for ungdom i alderen 14 til 17 år arrangeres i Skien Fritidspark 31. juli til 4. august 2022.Dette er et flott og sosialt treningstilbud for aldersgruppen, som mange SLIL-utøvere har deltatt på opp gjennom året. Ved påmelding gjennom klubben yter SLIL Friidrett støtte til deltakelse for alle i aktuell aldersgruppe som deltar på sommerleiren. Du finner mer informasjon her.

For ytterligere spørsmål kontakt sportslig leder i SLIL Friidrett, Sæmund Moshagen, på epost s-mosh@online.no