Tyrvinglekene inne 2022

Sander Johnsbråten forbedret persen på 200 meter med mer enn 4,5 sekunder.

TYRVINGLEKENE SØNDAG: 7 nye perser og 3 medaljer

Søndre Lands utøvere hadde en fin konkurransedag også på andre dag av Tyrvinglekene innendørs i Rudhallen i Bærum Idrettspark. Lørdagens sju personlige rekorder og to medaljer ble fulgt opp med ytterligere sju personlige rekorder (PB) og tre medaljer søndag. Totalt ga helgen dermed 14 personlige rekorder og fem medaljer.

Mathias Bergum Lygre (12) forbedret søndag PB på 200 meter med 2,02 sekunder. 35,21 ga femteplass i heatet han løp i.

Aksel Stavik Moshagen (14) har gått opp fra tre til fire kilos kule fra i fjor. Han støtet søndag 8,67 meter, som dermed er ny PB. Resultatet er kun 43 cm bak persen med trekiloskula fra i fjor.

Noah Bakken Hesla (15)  forbedret PB med 18 cm til 9,88 meter i kulestøt 4 kg, som ga fjerdeplass i G15. Deretter løp han 200 meter for første gang i konkurranse. Det gikk riktig så fint, og han har nå 27,13 som PB.

Eline Raddum Hvitsand i høyde.

Eline Raddum Hvitsand (15) har slitt med et vondt kne gjennnom helgen, noe som har hemmet henne i løps- og hoppøvelser. I kulestøt søndag kveld kunne hun dog konkurrere uten å plages. Det endte med bronsemedalje etter å ha forbedret PB med trekiloskula med 34 cm til 9,93 meter.

Nissi Kongolo (16) vant søndag gull i kulestøt 5 kg i G16 med resultatet 12,95 meter. Dette er også ny PB siden han har gått opp fra fire til fem kilos kule siden i fjor. Resultatet er ikke mer en 90 cm bak firekilospersen fra i fjor.

Nikolai Stavik Moshagen (17) vant sølv i høyde G17 etter å ha tatt 1,80 i første forsøk. Han hadde deretter gode forsøk også på pershøyden 1,85. På 60 meter hekk ble det denne gangen stopp ved tredjehekken.

Sander Johnsbråten (17) forbedret PB på 200 meter med hele 4,62 sekunder til 27,15. Dette ga femteplass i det heatet han løp i.