Telma Eid og de andre SLIL-utøverne kunne unne seg en fotjent godtepose etter årets siste piggskotrening i Raufosshallen lille nyttårsaften.

2020 ble avsluttet i Raufosshallen

Gode venner er gode å ha. Søndre Land IL Friidrett har mange av dem, og denne julen har vi trent sammen med Raufoss IL Friidrett. Mens vår egen treningshall er stengt gjennom hele grunnskolens jule- og nyttårsferie, har vi kunnet legge to romjulstreninger med piggsko på beina til Raufosshallen.

Telma Eid ledet en sirkel med styrketrening i Raufosshallen i romjula.

Den siste av disse ble gjennomført lille nyttårsaften, med spenst, sprint- og hekkeløpstrening på programmet. Vi starter også det nye året i Raufosshallen med ny trening der lørdag 2. januar.

Mens de yngste utøverne i klubben – tirsdagsgjengen – har opphold fra fellestreninger i jule- og nyttårsperioden, holder de eldre konkurranseutøverne koken både med egentreninger og fellestreninger.

En planlagt men pga covid19-situasjonen usikker konkurranseperiode innendørs står for døren fra midten av januer, så det er viktig å holde kvaliteten i den konkurranseforberedende treninga oppe.