Ådne med knallsterk maraton i Frankfurt

Ådne Skogsbakken løp søndag på knallsterke 2.37,22 under Frankfurt Marathon, der han ble nummer 120 totalt – og tiende beste norske løper blant totalt 15.000 deltakere.

Ådne hadde helgens løp i Frankfurt som sitt store mål for sesongen. Han hadde på forhånd satt seg som mål å løpe under to timer og førti minutter, noe han alstå klarte med god margin.

Ådne løp den første mila på 36,40 minutter, og passerte på 1.13,10 etter 20 kilometer.

– Det gikk stort sett veldig bra fram til 28 kilometer. Da tok jeg lite vind, og hadde rygger å følge. Likevel merket jeg tidlig at jeg hadde åpnet for hardt. Jeg fikk holdt etter 28 km, som ble borte etter 30 km. Derfra ble det kriging helt alene og med mye vind i mot, og jeg trodde en stund ikke på å klare målet uder 2,40. men jeg klarte å ta meg sammen de siste 12-14 km, og er veldig godt fornøyd med det, sier Ådne søndag kveld.

Du finner resultatsiden her.

Søndre Land IL Friidrett gratulerer!