Nå starter treningene innendørs

Friidrettstreningene flyttes nå innendørs. Fram til jul har Søndre Land IL Friidrett treninger for ungdom i Søndre Land-hallen mandager kl. 19.30-21.30 og lørdager kl. 12.00-14.00. Fra etter nyttår er treningstidene tirsdager kl. 19.00-21.00 og lørdager kl. 12.00-14.00.

Både nye og etablerte utøvere ønskes velkommen på trening. Treningene passer for aldersgruppen 11 år (f. 2013) til 20+.

På mandagstreningene før jul er det oppvarming utendørs den første halvtimen, før resten av treninga foregår innendørs. Ha derfor med klær og sko for både utendørs og innendørs trening. Lørdagstreningene foregår i sin helhet innendørs om annen beskjed ikke gis

Høsten er et fint tidspunkt for nye utøvere å starte opp med friidrettstrening. Da får en med seg de første månedene med allsidig basistrening før en går over i mer øvelsesspesifikk trening på nyåret. På treningene vektlegger vi mestringsopplevelser ut fra individuelt utgangspunkt, og felles aktivitet i et inkluderende miljø på tvers av ulike aldersnivå.

Lørdagstreningene er mer konkurranserettede.

Du finner info om medlemskontingent og treningsavgifter i SLIL Friidrett her.

Klubbens treningstilbud til de yngste, Friidrettslek, har nå opphold fram til neste års aktivitet starter opp rett etter påske.

Ved spørsmål om treningstilbudet kontakt sportslig leder Sæmund Moshagen på e-post s-mosh@online.no eller telefon 90824969.