Gratis aktivitetsuker for barn og ungdom

Sammen med Gjensidigestiftelsen gjentar vi suksessen fra de to foregående årene, og arrangerer også denne sommeren to gratis aktivitetsuker for barn og ungdom. Aktivitetene foregår i uke 31 og 32, og med base i Søndre Land Idrettspark.

Søndre Land IL Friidrett har etter søknad mottatt støtte fra Gjensidigestiftelsen til gjennomføring av aktivitetsukene som er gratis tilbud til deltakerne. Aktivitetsukere er åpne for alle barn og unge i alderen 7 (f. 2015) til 16 år (f. 2006). Barn født i 2016 kan få tilbud dersom det er ledige plasser (stå på venteliste).

Gjensidigestiftelsen støtter aktivitetsukene for tredje året på rad gjennom en støtteordning til å skape inkluderende møteplasser for barn og ungdom i sommerferien.

Den første aktivitetsuka er i uke 31, fra mandag 1. august til fredag 5. august. Den andre aktivitetsuka følger uka etter, uke 32, fra mandag 8. august til fredag 12. august. Det er nå åpent for påmelding via skjemaet nederst i denne artikkelen. Vi kan ha inntil 20 deltakere hver av ukene. Dersom dette antallet overstiges vil det være først til mølla som gjelder.

Base for aktivitetene vil være i Søndre Land Idrettspark med daglig oppmøte klokka 10.00 og avslutning klokka 15.00. Ledere for aktivitetene vil være tre av Søndre Land IL Friidretts aktive ungdomsutøvere; Josue Kongolo, Nikolai Stavik Moshagen og Nissi Kongolo. De er friidrettsutøvere med nasjonale ungdoms- og juniormedaljer i beltet, og som har gode og inkluderende lederferdigheter.

Aktivitetsukene vil by på lek og moro, fysisk aktivitet, utflukter i nærområdet, spill uten skjerm, fruktservering, grilling og sosialt samvær. De overordnede stikkordene for aktivitetsukene er inkludering, mestring, lek og moro, gode minner og venner.

Dersom du har spørsmål om aktiviteten kan sportslig leder i Søndre Land IL Friidrett, Sæmund Moshagen, kontaktes på e-post s-mosh@online.no eller telefon 90824969.

Se bilder og reportasjer fra fjorårets aktivitetsuker her.

Påmelding til sommeraktivitetsuker 2022