Aksel (f.v.), Nikolai og Noah vant hver sin bronsemedalje under sønadgens UM-konkurranser i Sandnes.

Avsluttet Ungdoms-NM med tre medaljer og heatseier på stafett

Det ble mye å glede seg over sett med Søndre Land-øyne under tredje og siste dag av Ungdoms-NM innendørs i Sandneshallen søndag. Klubbens utøvere var ikke snauere enn at de vant tre bronsemedaljer og løp inn til heatseier på 4 x 200 meter i G18-22.

Noah Bakken Hesla vant bronse i kulestøt 5 kg G17 med resultatet 11,08 meter, som er en forbedring av personlig rekord med 25 cm.

Aksel Stavik Moshagen vant bronse i kulestøt 5 kg G16 med resultatet 10,60. Aksel forbedret i tillegg persen sin i lengde med sju cm til 5,02 meter.

Nikolai Stavik Moshagen vant bronse i høyde G18/19 med resultatet 1,81.

I tillegg ble det 4. plass til Nissi Kongolo i kulestøt 6 kg G18/19 med 12,46 meter. Der fulgte Nikolai på plassen bak med 12,20 meter.

Søndrelandingene avsluttet UM med 4 x 200 meter stafett, der klubben stite et ugt lag i G18-22. På laget løp Nissi Kongolo (18), Noah Bakken Hesla (17), Johan Engelien Andresen (16) og Nikolai Stavik Moshagen (19) inn til heatseier på tiden 1.38,76.

Totalt endte dermed årets innendør UM med tre medaljer og åtte personlige rekorder til klubbens sekstett i løpet av tre flotte konkurransedager i Sandneshalen.