UNGDOMS-NM INLEDET MED SEKS PERSONLIGE REKORDER

Søndre Lands sekstett i Undoms-NM innendørs har kommet godt i gang med konkurransene i Sandneshallen.

Etter fredagens og lørdagens konkurranser står utøverne med seks personlige rekorder, flere finaledeltakelser med gode plasseringer og medaljekamper som så langt ikke har bikket Søndre Lands vei.

Nærmest medalje så langt var Nissi Kongolo med fjerdeplass i lengde G18/19, der han ble stående med 6,33 som lengste tellende hopp. Nikolai Stavik Moshagen var også med medaljekampen etter å ha satt ny personlig rekord 6,25 meter, som ga 5. plass.

Med ny pers 7,27 på 60 meter løp Nissi seg til semifinalen på 60 meter i G18/19. Også i semiløpet ble det 7,27, som er en forbedring av pers med ni hundedels sekund.

Også Noah Bakken Hesla (17) og Aksel Stavik Moshagen (16) perset på 60 meter – begge med tre hundredels sekund da de fikk tidene 7,91 og 8,26.

Eline Raddum Hvitsand var bare to cm bak innendørs bestenotering i kulestøt 3 kg. Resultatet 10,72 ga en sterk 5. plass i J17.

Johan Engelien Andresen (16) har levert to flotte løp, henholdsvis på 1500 meter fredag kveld og 800 meter lørdag. På 1500 meteren fikk han 4.33,70, som er 8,15 sekunder forbedring av persen (utendørs). På 800 meter løp han på 2.08,59, som er ver tre sekunder forbedring av innendørspers og bare tre hundredels sekund bak persen fra utendørs 400 meters bane (banen er 200 meter rundt innendørs).

Se flere bilder og video her.

Her er alle resultatene fra Ungdoms-NM

Nye spennende konkurranser står for tur søndag. Her finner du tidsskjema og lenke til livesendingen på OA-tv.