Friidrettslek 2022 starter opp fra og med lørdag 23. april..

FRIIDRETTSLEK FOR BARN FRA LØRDAG 23. APRIL

Friidrettslek er Søndre Land IL Friidretts tilbud til de yngste. I år starter friidrettsleken opp i Søndre Land Idrettspark fra og med lørdag 23. april.Det er frammøte i nordenden av idrettsparken.

Friidrettslek pågår på lørdager kl. 11.00 til 12.00 fra etter påske og fram til grunnskolens høstferie. Friidrettslek passer for barn opp til 10-12 år. Det er ingen nedre aldersgrense forutsatt at foresatte deltar sammen med de minste barna i aktiviteten.

I de 12-13 årene Friidrettslek har eksistert har dette vært en familiesosial aktivitet, der foresatte gjerne deltar i aktiviteten sammen med barna eller følger med fra sidelinjen. Aktiviteten er variert og lekbetont med vekt på å gi deltakerne mestringsopplevelse.

Vi ønsker tidligere og nye deltakere velkommen til Friidrettslek 2022.

Ida Storberget er hovedleder for Friidrettslek. Dersom du har spørsmål om aktiviteten kan du kontakte henne på telefon 40493982. Klubbens ungdomsutøvere medvirker som instruktører.

Det koster 200 kroner per år/sesong å delta på friidrettslek. Av dette er 100 kroner medlemskontingent i Søndre Land IL Friidrett og 100 kroner treningsavgift for Friidrettslek. Les mer om medlemsskap i SLIL Friidrett her.

Les mer om Friidrettslek her.