Ga alt i Land Løpskarusell

Ti år gamle Yonatan ga alt han hadde i varmen i lørdagens utgave av Land Løpskarusell i Søndre Land Idrettspark. Som yngstemann på full distanse 2960 meter løp han nesten like fort som de voksne. Med flere påfyll av væske underveis holdt han steget og takten oppe, og hadde også energi til en spurt på den åttende og siste runden.

Yonatan tok seg helt ut i varmen under lørdagens karuselløp.

Vel i mål ble han tatt godt i mot av støtteapparatet med kjølende vann. Han løp de åtte rundene på den gode tiden 13.18,7. Dette er nesten to minutter raskere enn han løp samme distanse i fjor.

Raskeste løper på full distanse fra Tomas Holmestad fra Gjøvik FIK med tiden 10.52,7.

På To runder (740 meter) gikk det fort unna med Mandus Sæter Myrvang (13). Han fikk tiden 2.31,0. Åtte løpere tok den korteste løypa på  en runde (370) meter. Her var Emma S. Haug (14) raskest med tiden 1.16,5.

16 løpere gjennomførte årets fjerde løp i Land Løpskarusell. En av dem, Hans Lysen, løp allerede tidligere i uka. Han som mange andre løpere var lørdag på Beitostølen for å delta i Fjellmaraton, noe som naturlig nok reduserte deltakelsen i løpskarusellen samme dag.