Har smakt på toppidrettslivet

I to uker har fem av klubbens ungdomsutøvere fått smake på toppidrettslivet som deltakere på treningsleir på Tenerife i regi av Innlandet Friidrettskrets. To daglige treningsøkter har stått på programmet nesten alle dagene siden ankomst 30. desember. Noen har også startet dagen med morgenbad til soloppgangen.

Aksel Stavik Moshagen (16), Eline Raddum Hvitsand (17) og Noah bakken Hesla (17) har i hovedsak trent spyd og andre kastøkter, men har også deltatt på økter med løping, hoppøvelser og basistrening. Nissi Kongolo (18) har fokusert på sprint og lengdehopp, mens mangekjemper Nikolai Stavik Moshagen (19) har hatt hovedfokus på løpsøkter, samt tekniske økter innimellom.

Lørdag 13. januar avsluttes treningsleiren med formidagsøkt på banen like ved senteret der kretslagsutøverne er inkvartert. Etter rapportene og dømme har trenigsleiren vært vellyket for alle fem, som etter hjemkomst søndag går inn i konkurransesesongen innendørs.

Den starter for fullt med KM for Innlandet og NM i mangekamt 27. og 28. januar. Deretter står blant annet Tyrviglekene innendørs, NM senior i Steinkjer og Ungdoms-NM i Sandnes for tur utover vinteren.