Klare for treningsleir på Tenerife

Fem av klubbens dedikerte friidrettsungdommer bytter ut snø, kulde og innendørstrening med to uker i sol og varme på Tenerife. Aksel Stavik Moshagen (16), Eline Raddum Hvitsand (17), Noah Bakken Hesla (17), Nissi Kongolo (18) og Nikolai Stavik Moshagen (19) er blant et 30-talls kretslagsutøvere fra Innlandet som deltar på kretstreningsleir på Tenerife fra 30. desember til 13. januar.

Under treningsleiren skal gjengen fra Innlandet bo og trene sammen med alle fasiliteter tett på. Med gangavstand mellom innkvartering og friidrettsbane ligger det til rette for både en og to daglige treingsøkter de neste to ukene. De fem utøverne fra Søndre Land er godt vant med mye trening. De trener alle fra fem-seks til ti økter i uka til vanlig.

Nikolai og Nissi har deltatt på kretsens årlige treningsleir tidligere, mens Aksel, Eline og Noah er førstereisdeltakere i denne sammenhengen.

Kravet for å delta på kretstreningsleiren er innfridd krav til deltakelse i Junior-NM eller invitasjon etter vurdering fra kretsens sportslige utvalg. Både krets og klubb bidrar økonomisk til treningsleiren, i tillegg til at deltakerne betaler en betydelig egenandel.

Klubbens samarbeidspartner Hov Taxi sørger for transport til og fra Gardermoen.