Land Løpskarusell starter med terrengløp på Lyngstrand onsdag 8. mai.

Klart for ny løpssesong i Land

Fra 8. mai til 4. september er det igjen duket for karuselløp i Land. Land Løpskarusell 2019 omfatter 12 løp, og starter med terrengløp på Lyngstrand onsdag 8. mai. Siste løp går på Lands Museum onsdag 11. september.

Land Løpskarusell er et tilbud i regi av Søndre Land IL Friidrett og friidrettsgruppa i Nordre Land IL. Løpene passer for barn som voksne, og like godt for trimmere som for konkurranseløpere. Det tilbys flere alternative distanser på alle løpene.

Medlemmer i Søndre Land IL Friidrett og Nordre Land IL har redusert startkontingent i karuselløpene. Medlemsskap, som i Søndre Land IL Friidrett koster 100 kroner per kalenderår, gir også mulighet til å kjøpe Norsk Friidretts helårslisens (innkl. forsikring) slik at en slipper å tegne engangslisenser for hver enkelt karusell eller enkeltstående andre løp. Et medlemskap i Søndre Land IL Friidrett gir også tilgang på klubbens medlemsavtaler. NB: Husk at en må være medlem i klubben for å kunne representere klubben i løp.

Hele løpsprogrammet, informasjon om starttidspunkter, startkontingent og hvordan du tegner medlemskap finner du her: Land Løpskarusell 2019

For løpere som har lyst til å møtes for trening har Søndre land fra i år etablert egen Løpegruppe. Løpegruppa møtes i Kråkvika ved Randsfjorden nedenfor Hov hver mandag kl. 18.00-19.00 fra og med mandag 29. april og gjennom hele løpssesongen. Les mer om Løpegruppa i SLIL Friidrett her.