KM hopp uten tilløp i Søndre Land-Hallen 9. november

Søndre Land IL Friidrett arrangerer i samarbeid med Oppland og Hedmark friidrettskretser KM i hopp uten tilløp i Søndre Land-Hallen lørdag 9. november klokka 12.00. KM-øvelser er høyde uten tilløp og lengde uten tilløp. I lengde uten tilløp vil det bli hoppet i sandgrop.

Det er fjerde året på rad Søndre Land IL Friidrett står som teknisk arrangør av dette kretsmesterskapet, som er felles for de to innlandskretsene. Det er med andre ord ikke delt kretsmesterskap for hver av kretsene, men ett felles. Fra neste år slås for øvrig de to kretsene sammen til Innlandet friidrettskrets, noe som behandles formelt på ekstraordinært kretsting 11. november.

Søndre Land IL Friidrett har selv mange sterke utøvere i hoppøvelser uten tillegg. Caleb Kongolo (19) er juniornorgesmester i høyde uten tilløp de to siste årene. KM blir hans siste konkurranse som juniorutøver før han fra årsskiftet går opp i seniorklassen. Gracia Kongolo (22) har vunnet NM-bronse i lengde uten tilløp for kvinner senior de to siste sesongene. Også Josue Kongolo (17) og Telma Eid (21) har NM-medaljer i hopp uten tilløp.

Bak disse gror det for tiden godt i Søndre Land IL Friidrett. Mange av klubbens utøvere i aldersbestemte klasser vil kunne være med i kampen om KM-medaljene. KM er for aldersklassene 11 år (født 2008 eller tidligere) til og med senior.

Påmeldingsfristen i Min Idrett/Sportsadmin er 7. november kl. 23.59.

Velkommen til KM i Søndre Land-Hallen.