Land Løpskarusell avsluttet løpsfesten

Kr. Himmelfartsdag var det tradisjonen tro løpsfest med Landstafetten og påfølgende løp i Land Løpskarusell i Hov sentrum. 27 løpere stilte til start i karuselløpet, som gikk i den samme løypa som stafetten en time tidligere.

18 løpere stilte til start på 400 meter, mens en løper løp 750 meter. Åtte løpere gjennomførte full distanse 2400 meter – like langt som de åtte etappene i stafetten til sammen.

På 400 meter stilte mange av stafettløperne, og både arrangørklubben Søndre Land IL Friidrett, Nordre Land IL, Brandbu IF og Kolbu/KK var representert.

På full distanse 2400 meter stilte flere rutinerte løpere til et spennende oppgjør, der 15 år gamle Jens Kristian Lunde fra Nordre Land var sterkest på oppløpet og passerte målstreken først. Halvsekundet bak fulgte Torbjørn Høitomt, og deretter Mads Vikersveen – alle NBLI-løpere.

Resultater Hov 18.05.2023

Se flere bilder fra karuselløpet her

Les om Landstafetten her.

Neste løp i Land Løpskarusell er på Lands Museum på Dokka førstkommende onsdag kl. 18.30. Les mer om Land Løpskarusell 2023 her.