Nissi Kongolo oppnådde ny kretsrekord i G15 med 3,01 meter i lengde uten tilløp.

Lørdag hoppes det uten tilløp i Søndre Land-hallen

Det ligger an til hopp uten tilløp på høyt nivå i Søndre land-hallen lørdag 18. november. 11 deltakere – åtte fra arrabgøærklubben og tre gjestende utøvere – er påmeldt med til sammen 28 enkeltstarter i stevnet som omfatter øvelsene lengde, høyde og tresteg – alle uten tilløp.

Søndre Lands egne utøvere har hevdet seg med bravur i spensøvelsene de senere årene, og klubben har sanket en rekke NM-medaljer for både senior og junior i høyde og lengde uten tilløp.

Regjerende juniornorgesmester i lengde uten tilløp, Nissi Kongolo (17) er blant utøverne på startstreken lørdag. Nissi har flere kretsrekorder i hopp uten tilløp, og også en norsk aldersrekord i høyde uten tilløp.

Han er ikke alene om å kunne prestere på høyt nivå under dette stevnet. I alle klasser fra 13 år og oppover stiller utøvere som er blant landets beste i sine årsklasser i disse øvelsene. Også de gjestende utøverne holder høyt nivå, så her er det duket for spennende dueller i Søndre land-hallen lørdag.

Stevnestart i Søndre Land-hallen er klokka 12.00. Hallen er åpen for oppvarming fra kl. 11.00. Stevnet starter med høyde uten tilløp, etterfulgt av lengde uten tilløp og til sist tresteg uten tilløp.

Det er gratis adgang til tribunen for publikum. Det er åpen kiosk med kaffe og litt og biteti under arrangementet.

Her er deltakerlista