Normalisering av treningsaktiviteten

Takket være god dugnadsinnsats med smittevern gjennom våren, har myndighetene nå åpnet for en mer normalisering av idrettsaktivitet. For Søndre Land IL Friidrett betyr det at vi kan organisere treningene nesten som normalt, men med fortsatt gode rutiner for smittevern og eventuell smittesporing.

Anleggseier Søndre Land kommune har nå også gjenåpnet idrettsparken for uorganisert aktivitet. Uorganisert bruk av anlegget kan skje når det ikke foregår organisert aktivitet i anlegget.

De viktigste reglene er de som gjelder i alle situasjoner: Hold deg hjemme hvis du føler deg syk, praktiser god håndhygiene, overhold avstandsbestemmelsene og sette deg inn i hvilke regler som en hver tid gjelder.

Nytt fra nå er det at myndighetene tillater kontakt (om nødvendig) for barn og ungdom opp til og med 19 år, mens voksne fra 20 år fortsatt må holde en sosial distanse på minst en meter.

Fortsatt er det slik at eventuelt utstyr som benyttes skal desinfiseres før og etter bruk. Søndre Land IL Friidrett anbefaler alle som deltar på organiserte treninger i klubbens regi å ha med seg egen antibac og papirlommetørkle.

Når det gjelder Holmenbanen, der Søndre Land IL Friidrett har etablert nytt kastanlegg for diskos, slegge og spyd, er dette fortsatt stengt for all bruk. Dette først og fremst fordi det gjenstår litt arbeid på anlegget før det kan åpnes for bruk.

Løpegruppa er også i sving. Den har sin aktivitet i Kråkvika mandager kl. 18.00-19.00.

Oppdaterte kjøreregler for organiserte friidrettstreninger og oppdatert reglement for Søndre Land Idrettspark fra anleggseier Søndre Land kommune finner du nedenfor.

Oppdaterte koronakjøreregler Søndre Land idrettspark 29.05.20

Oppdaterte regler for trening i SLIL Friidrett fra 1. juni 2020