Onsdag avsluttes Indoor Games

Onsdag 2. mars arrangeres det siste av tre stevner i vinterens Indoor Games for aldersklassene 12 til 14 år. Jenni Askvig, Fredrik Stavik Moshagen og Josue Kongolo tar turen til Nes Arena på Jessheim for å måle krefter mot utøvere fra kretsene Akershus, Oslo, Hedmark og Oppland.

Jenni skal delta i kule og 60 meter, mens Fredrik skal være med på kule, 60 meter, tresteg, 800 meter og 1000 meter kappgang. Josue deltar i 60 meter, tresteg og kule. deltakerne samler poeng i alle øvelser i alle stevnene, og poengene skal gjøre opp etter stevnet i Nes Arena. Det er også en del av konkurransen å ha resultater i alle øvelseskategorier for å samle poeng.

Jenni Askvig deltar i Indoor Games onsdag.

Jenni Askvig deltar i Indoor Games onsdag.

Etter stevnet i Nes Arena skal det også gjøres opp status i sammendraget. Fredrik har vært med på begge de to foregående stevnene i Rudhalen i Bærum i januar og Stangehallen i februar, og har sanket godt med poeng fra begge disse stevnene. Han ligger da også høyt oppe i sammendraget i sin klasse. Josue sanket mange poeng i Stangehallen, men var ikke med i Rudhalen. Jenni deltar onsdag i sitt første Indoor Games.

Indoor Games er et stevnetilbud vinterstid for årsklassene som har Bendit Lekene som sitt nasjonale mesterskap i utendørssesongen.

Se stillingen i Indoor Games etter to stevner

Her er tidsskjemaet onsdag 2. mars