Deltakere på mandagens kaststevne på Holmenbanen var f.v. Eline Raddum Hvitsand, Nikolai Stavik Moshagen, Aksel Stavik Moshagen, Noah Bakken Hesla og Mats Klungland.

Resultater fra Holmenbanen

Fem utøvere deltok i mandagens mini-kaststevne på Holmenbanen kastanlegg i Fall. Det var flere som jaktet resultater med tanke på kvalifisering til Lerøy-Lekene, Ungdoms-NM og Jr.NM.

Blant Søndre Lands utøvere ble det oppnådd to nye personlige rekorder (PB). Nikolai Stavik Moshagen (17) forbedret PB i diskos 1,5 kg med 59 cm til 34,35 meter, mens Aksel Stavik Moshagen (14) forbedret PB i spyd 600g med 43 cm til 32,02 meter. Aksel var dessuten bare fem cm bak persen sin i diskos 750g der han mandag oppnådde 26,43 meter.

Noah Bakken Hesla (15) var igjen svært nære kvalifiseringskravene til Ungdoms-NM i G15, der han mangler under meteren på kravene både i spyd og diskos. Mandag kveld var han 26 cm bak pers og en meter bak UM-kravet med resultatet 32,00 meter i diskos, mens han i spyd var en og en halv meter bak pers og snaue to meter bak UM-kravet.

Eline Raddum Hvitsand (15) har UM-kravene inne i alle kastøvelser. Hun prøver seg nå på kravet også til Jr Nm U20, der det kastes 600g spyd (500g i J15). Eline er under meteren fra kravet på 35 meter, og kastet mandag 32,22 meter.

Det var hyggelig å ha besøk av Mats Klungland (14) fra Lambertseter IF, som etter skade har mål om å kvalifisere seg på Oslos kretslag til Lerøy-Lekene.

Her er alle resultatene